BILDE: Liv Søvde Kallevig er tilbake med nye og herlige gjester i «Oslo Live» lørdag 5. oktober.

Liv Søvde Kallevig med nytt program lørdag: – Store ting som skjer på Sørlandet

Sørlandet har historisk vært en del av det norske bibelbeltet. Likevel er det ikke bare i de nedstøvede bøkene i bibliotekets arkiver at vi kan lese om Herrens tilstedeværelse i de sørlige kommuner.

 

–Det er tydelig at det er store ting som skjer på Sørlandet. Vi ser at det er mye som rører seg blant landsdelens unge. Kristendommen er levende, og jeg er så takknemlig for de tre som tar turen helt til Oslo på lørdag, forteller programleder Liv Søvde Kallevig.

 

Disse kommer på lørdag
Lørdag 5. oktober klokken 20.00 er det nemlig duket for et nytt program av «Oslo Live». Og denne gangen er det disse tre gjestene fra Sørlandet som stiller til intervju:
Tabita Linéa Breivik opplevde å bli helbredet fra ME (kronisk utmattelsessyndrom). På ett tidspunkt var tilstanden så alvorlig at moren måtte mate henne. Ifølge programleder Liv Søvde Kallevig «synger hun også som en engel». Denne kvelden skal hun derfor både fortelle sitt vitnesbyrd og å synge og spille gitar.

 

Mor og sønn
For første gang stiller en mor og sønn til felles intervju i «Oslo Live». David Santangelo er nyfrelst og går i dag på bibelskole. Livet har imidlertid ikke gått på skinner for den unge mannen i 20-årene.
–Etter et sterkt møte med Jesus i fjor ble han reddet fra alvorlig psykiatri, forteller Søvde Kallevig.
Moren har heller ikke alltid hatt det like lett. Hun er vokst opp under vanskelige familieforhold. Det preget hennes gudsbilde.
–Men nå elsker både mor og sønn å leve for Jesus. De har begge utrolig sterke historier, sier programleder Liv Søvde Kallevig.