Det var sterke helbredelsesmøter på Tromøya med den danske predikanten Jens Garnfeldt.

Dette skjer:

Vekkelse, helbredelse, frelse og Israel på Visjon Norge

Kjære seere og støttepartnere!

Visjon Norge sin Campmeeting går mot slutten, og det har vært to fantastiske uker med 5-6 møter daglig. Mange har blitt berørt av Guds kraft, flere har blitt helbredet og over 50 er blitt frelst i ungdomscampen.

TX Vikings besøkte blant annet Camp Alive, Visjon Norges eget ungdomsarbeid forrige helg, der mange ungdommer for første gang tok et aktivt valg om å følge Jesus. Levi Jensen og Camp Levi har fått mye oppmerksomhet på Sørlandet, og skarer har strømmet til sørlandsbyene for å høre den kjente predikanten. Der har også mange tatt imot Jesus. 

Det har vært herlige møter i hovedteltet, morgen, formiddag, ettermiddag og kveld med mange høydepunkter, blant annet stort Israelsmøte med Gordon Tobiassen. Tobiassen skal også snart lede årets Sommerkonferanse for «Ordet og Israel» på TV Visjon Norge. Les mer om dette her.

Vi har også hatt sterke helbredelsesmøter med den danske predikanten Jens Garnfeldt. Dette kan du lese mer om her.

Fredag 17. juli gleder vi oss til å høre Dag Øyvind Juliussen, leder for IKAJ Norsk Avdeling. Programmene til IKAJ, Inside Israel, er tilgjengelige på tvvision.no.

Og lørdag 18. juli er det nygifte Kjell Haltorp som taler. Dette kan du lese mer om her.

 

Men selv om møtene på Tromøya tar slutt, er det fortsatt mye å se frem til. Vi sender blant annet skandinavisk TV-konferanse i samsending med Visjon Sverige, der 54 predikanter deltar. Konferansen heter «Frihet har et namn» og varer 29. juni til 31.juli. Sendingene starter klokken 19.00 med lovsang, før det blir en preken i rundt 20 minutter. Etter dette blir det samtaler i studio sammen med predikanten om temaet de talte om.

Hver dag er det to forkynnere. Carl Gustaf Severin taler 19. juli, Linda Bergling, pastor i Arken, taler den 27. juli.

Konferansen kan du lese mer om her.

 

For alle som har barn eller barnebarn sender vi barne-TV, På Sporet, på Visjon Norge hver dag kl. 17-18. Det ligger også mye spennende tilgjengelig på TV Vision Kids Programmer for ungdommer finner du på tvvision.no.

Vi minner også om at du kan kose deg med tidligere sommerkonferanser på tvvision.no.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her: https://visjonnorge.com/nor/tv-guide/

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.no, YouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Gud velsigne deg! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!