Søndager kl. 16 viser TV Visjon Norge nye programmer av «Trygg Tro».

Dette skjer i uke 37: David Østby og Kjell Elvis

I uke 36 har Visjon Norge hatt fokus på Moldova. Skolestart, i regi av Filadelfia-kirken i hovedstaden Chisinau, og innkjøp av et nytt resneanlegg ved eldresenteret i Sarata Galbena, har stått sentralt i aksjonen.

Siste dag av innsamlingsaksjonen er lørdag 5. september. Som kjent for mange har Visjon Norge aktivt drevet nødsarbeid i landet over flere år. Givergleden har så langt vært sterk. Visjon Norge er svært takknemlige for alle bidrag.

Ukens mange gjester

I uke 37 byr TV Visjon Norge som vanlig på et bredt utvalg av gjester til sine Studio Direkte-sendinger. Fra markeringen av David Østbys 85-årsdag til artisten som holder arven til det kjente pop-ikonet Elvis Presley i live, Kjell Elvis. Her er noen av gjestene du kan forvente å se på TV Visjon Norge denne uken:
*Mandag 7. september kommer David Østby som gjest i Studio Direkte. Østby runder 85 år dagen i forveien, altså 6. september. Den kjente pinse-lederen og forkynneren har vært en rekke ganger på Studio Direkte og stiller alltid når han blir invitert.
Østby kommer til første time av sendingen.

 *Onsdag 9. september kommer Kjell Henning Bjørnestad, bedre kjent som «Kjell Elvis» som gjest i Studio Direkte. «Elvis» er godt kjent i hele Europa for sin rolle som profesjonell Elvis-imitator. Kjell Elvis satte nylig nok en verdensrekord ved sammenhengende å synge Elvis-låter i over 50 timer.

Kjell Elvis kommer til andre time av sendingen.
*Senere samme sending får vi besøk av Kjell Elvis sin niese, Amalie Bjørnestad. Den unge 16-åringen har fulgt i onkelens fotspor. Over det siste året har hun satset sterkt på artistkarrieren.

Nye sendinger av «Trygg Tro»

Søndager kl. 16 viser TV Visjon Norge nye programmer av «Trygg Tro». Programmene leveres av Visjon Norges samarbeidspartner «Jesusnett». Her gis innsikt i Bibelen på en enkel og relevant måte. Programleder er Helge Skaaheim. Reprise vises onsdager kl. 23.30 og fredager kl. 11.30.

Serie for Ungdom/barn:

Søndag 13. september kl. 17.30 sender TV Visjon Norge barneserien «Eventyrsdalen». Serien fokuserer på tidløse budskap fra Bibelen med fine animasjoner, og passer for hele familien. Serien vises med norsk språk.
I tillegg viser TV Visjon Norge ulike programmer for barn alle dager kl. 17.

Viser romantisk komedie

Lørdag 5. september kl. 23 frem til en halv time over midnatt er det tid for ny film levert fra vår nederlandske sendepartner, New Faith Network:
Denne uken sender vi den amerikanske spillefilmen «Fat Chance» fra 2016. Filmen omhandler den unge taleassistenten Allison som søker kjærligheten på nettet. Som følge av lav selvtillit benytter hun heller bilder av sin venninne på datingprofilen. Allison blir til slutt stormforelsket i den unge mannen Justin, men hvordan vil han reagere når han finner ut av hvem Allison faktisk er?

Dersom du skulle gå glipp av filmen minnes det om at lørdagsfilmene sendes i reprise påfølgende torsdager til samme tid kl. 23.
Dersom filmen skulle by på mersmak hos den enkelte tilbyr det nederlandske distribusjonsselskapet filmutleie også til privatpersoner. I markedsføringen til norske seere skriver New Faith Network blant annet: «Her vil du finne de vakreste trosbaserte filmer og serier. Inspirerende historier til å reflektere over de store spørsmålene, så vel som de mindre».  

 

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide
På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.no, YouTube og app.
Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!
PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!