BILDE: Programledere Terje Kingsrød og Jon Åge Skuland gjennomførte torsdagens «Midt på dagen» uten annet av utstyr enn egen mobiltelefon.

Suksess for «Midt på dagen» fra Hallingskarvet – med mobilkamera

Torsdagens «Midt på dagen» ble gjennomført på ukonvensjonelt vis. Utstyrt med mobilkamera fikk programledere Terje Kingsrød og Jon Åge Skuland i oppgave å gjennomføre sendingen i egen regi, direkte fra Hallingskarvet Hotell.

 

Episoden kan sees i sin helhet nederst i saken. 

 

TV-leder Gawdat Mtrious synes det var en god ide og vil gjerne prøve igjen.

Det er i forbindelse med Visjon Norges helbredelseskonferanse samme sted, i dagene torsdag 7. til søndag 10. oktober (egen sak her), at de to programlederne befinner seg høyt til fjells. Utstyrt med mobilkamera av elektronisk utstyr, skulle man tro at dette kunne bli en krevende oppgave:

–Likevel ble det hele en suksess. Jeg er positivt overrasket over hvor godt resultatet ble, forteller Terje Kingsrød.

 

–Et bevis på hvor enkelt det kan gjøres

Programlederen får støtte av TV-leder i Visjon Norge, Gawdat Mitrous. Han forteller at de tekniske løsningene kanalen nå har på plass åpner for at man kan gjøre gode programmer av høy kvalitet, uten at det er det store mannskapet som behøves.

–Dette er et bevis på hvor enkelt det hele kan gjøres. Jeg er imponert over torsdagens program. Dette forteller meg at Visjon Norge står ovenfor unike muligheter som kan utvikles videre, forteller han.

 

Ønsker faste sendinger utenfor studio

TV-lederen mener at ideen er så god at det i fremtiden kan gjennomføres sendinger i lik stil med faste intervaller, og ikke bare når forholdene tilsier at det er begrenset med muligheter å gjennomføre programmer på annet vis:

–Vi kommer til å undersøke muligheten for å utstyre programlederne våre fra «Midt på dagen» med mobilkamera og sende dem ut av studio for å komme tettere på dagsaktuelle hendelser. Per dags dato håper jeg at dette kan gjøres fast som del av programmet minst en gang i måneden, forteller han.