Dette må du få med deg på TV Visjon Norge i uke 19

Men TV Visjon Norge sender kvalitetsinnhold 24 timer i døgnet 365 dager i året. Det er ingen dum idé å følge med allerede på mandag. Ukens første direktesending er også kanalens ferskeste direktesendte konsept:

BILDE: Steinar Harila var først ut til å forkynne for publikum i det nye programmet “Tett på”.

Inviterer til uformell forkynnelse

«Tett på» er TV Visjon Norges nyeste direktesendte programkonsept. I hvert enkelt program stiller både kjente og ukjente skikkelser med uformell forkynnelse. Det hele foregår over videolenke. Den enkelte bidragsyter er fri til selv å dele det vedkommende har på hjertet. Programmet sendes alle hverdager til fast tid kl. 14.30 og varer en halv time.

Hovedstaden

I programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» får vi som publikum følge den profilerte pastoren med til Oslo. Her besøker han forskjellige personer som på ulike vis har en påvirkning på samfunnsutviklingen. Men denne uken blir det noe annerledes. Mandag 9. mai sender nemlig TV Visjon Norge et «spesialprogram», med opptak fra «Europamøtet» forrige helg. Her får vi blant annet høre den stort annerkjente kunstneren Vebjørn Sand (t.v.). Sendingen går likevel til fast tid kl. 19.00. Mer om dette kan du lese i egen sak her.

Gjensyn på fredag

Fredag 13. mai ser du en dokumentar om Alv Magnus (bilde). Vi møter ham på Grimerud gård, på Stange utenfor Hamar. Her har Magnus og hans engasjement gjennom «Ungdom i Oppdrag», holdt til i flere tiår. Han har i dag gitt stafettpinnen videre til yngre krefter for å lede organisasjonen. Likevel har ikke båndet helt sluppet taket.
Dokumentaren er en del av dokumentarserien «Kjemper i Guds rike» og ble produsert i 2018 av Alf Henning Fredstad. Og husk: Nye og gamle dokumentarer ser du under «Gjensyn på fredag» til fast tid kl. 18.00 hver fredag.

Helbredelseskonferanse

Lørdag 14. og søndag 15. mai arranger Visjon Norge helbredelseskonferanse på Visjonskafeen i Drammen. Da kommer ekteparet John og Julie Mellor (bilde). De har sammen reist rundt i hele Australia, men også internasjonalt, for å demonstrere kraften, kjærligheten og virkeligheten til Jesus Kristus. Dette er tidspunktene som gjelder:
Lørdag: Møte kl. 15.00 (sendes på TV kl. 20.00)
Søndag: Møter kl. Kl.10.00 og 18.00 (sendes på TV henholdsvis kl. 11.00 og 20.00).