BILDE: Kameratene Brian Alexander (t.v.) og Håkon Kallevig jobber til daglig hos bilprodusenten Tesla, og går av og til sammen på møter i Oslo Kristne Senter. Denne gangen tok de turen til Gjestegården og møte med Stephen George.

Amerikanske Brian deltok på helbredelseskonferansen: – Klar forkynnelse

Amerikanske Brian forteller at møtene med Stephen George har vært noe helt annet enn hva han kjenner til fra før. –Jeg følte en varme i hele kroppen under møtet på lørdag. Det var en ubeskrivelig atmosfære, mener han.

Helbredelseskonferansen på Gjestegården, med den amerikanske pastoren Stephen George fra Texas, USA, har tiltrukket seg et stort publikum fra mange hold.
Brian Alexander har bodd i Norge siden 2016, men kommer opprinnelig fra den amerikanske delstaten Virginia. Han var blant de besøkende mandag kveld – og tok turen sammen med ekteparet Liv Søvde og Håkon Kallevig.
–Dette blir mitt tredje møte. Da jeg var her på lørdag opplevde jeg en varme som strømmet gjennom kroppen og en ubeskrivelig atmosfære. Jeg er vant til mer tradisjonelle kristne møter. Dette var en ny og positiv opplevelse, forteller han.

 

–Leser fra Bibelen
Han mener at det dessverre finnes mange av det han kaller for «falske kirker», som ikke forkynner Ordet slik som det som står i Bibelen. Det er det stikk motsatte av hva han erfarer med Stephen George.
–Det er ingen tvil om at det han forkynner er sant, og at han har mye godt å si. Mye av grunnen til at han er så populær, er nok også at han ikke snakker til deg som en doktor – men som din venn. Det blir både personlig og direkte uten at det skal være unødvendig stivt og formelt, mener han.

 

Ønsker flere slike møter
Kameraten Håkon sier seg helt enig i at møtene både flyter godt med en tydelig åndelig atmosfære – og ikke minst at han forkynner både sant, klart og tydelig.
–Det er fantastisk å oppleve at både George og publikum kommer så godt forberedte til møtene. Det gjør at det er masse å ta til seg. Hvis alle møter hadde vært som dette, hadde det vært mange flere helbredelser rundt forbi.
–Det er nok også gode grunner for at så mange velger å gå frem til forbønn etter møtene. Han har vært tydelig på at han kommer til å be for alle. Det er godt å se at Herren sender ut slike representanter, sier han.

 

Enorm respons
David Sagen fra TV Visjon Norges redaksjon forteller at det er gode grunner til at Stephen George er tilbake på norsk jord og tar del i en ny konferanse i kanalens regi allerede etter så kort tid.
–Responsen tidligere har vært enorm, og møtelokalene har vært fullpakkede. Vi har fått inn vitnesbyrd om helbredelser og berøringer fra Herren. Da er det jo klart at vi føler på et ansvar om å fortsette med flere møter med George, sier han og legger til at det denne gangen har vært mulig å sove over på Gjestegården.
–Det har vært til stor glede for folk å kunne sove over så nærme konferansen. Interessen har vært minst like stor som tidligere. Her er det vært fullstendig fullbooket, forteller han.

 

Derfor er han så populær
Sagen har sine teorier om hvorfor Stephen George har hatt en så sterk apell og forteller at kanalen har gjort seg kjent for å hente inn forkynnere med sterke tjenestegaver.
–Vi henter inn nye skikkelser fra år til år og ønsker å fortsette løpet. Denne gangen har han også tatt med seg kona Margaret og sønnen Shalom. Samtlige er sterke i det profetiske. Stephen George har stått i tjenesten i 41 år. Det setter sine spor. Han har dessuten virkelig en bibeltro forkynnelse.

PS: Arrangementet pågår alle dager til og med 29. mai, altså 2. pinsedag. Møtestart klokken 19.00, med TV-overføring fra klokken 20.00. For mer praktisk informasjon, se egen sak her.

BILDE: David Sagen fra redaksjonen oppfordrer dem som tenker fysisk å ta turen til Visjon Gjestegård i Hokksund om å også stikke innom på dagtid. –Denne gangen er det nemlig også helbredelsesskole på dagtid fra kl. 12 – 14, sier han.

BILDE: Liv Søvde Kallevig er nok best kjent for publikum som programleder på «Midt på dagen». I disse dager har hun også påtatt seg rollen som tolk under Helbredelseskonferansen på «Gjestegården»